Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: S400 quad core minipc with RK3188-from cozyswan

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    romania
    Posts
    3

    S400 quad core minipc with RK3188-from cozyswan

    I was problems with wifi and blutouth after one firmware for mi mini pc., but i rezolved.
    I have s400 quad core with external antena wifi,from cozyswan.For mi this mini pc work with alotof firmware from ather tools with rk3188 ,but no wifi and blutouth.Now all it is ok, work wifi. with firmware from hier: http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3509931586
    If help....

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by vasycara View Post
    I was problems with wifi and blutouth after one firmware for mi mini pc., but i rezolved.
    I have s400 quad core with external antena wifi,from cozyswan.For mi this mini pc work with alotof firmware from ather tools with rk3188 ,but no wifi and blutouth.Now all it is ok, work wifi. with firmware from hier: http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3509931586
    If help....
    Surely given the firmware to S400 (MK809 IV). Here's a post where I gave. 10 post
    http://www.freaktab.com/showthread.p...809IV-Quadcore
    MY MINI PC: MK 802,MK 808,MK 808 II,MK 809, MK809 II,MK 809 IV,MK 818,MK819,MK822,UGOOS UT1

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    romania
    Posts
    3
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by darekmarta1975 View Post
    Surely given the firmware to S400 (MK809 IV). Here's a post where I gave. 10 post
    http://www.freaktab.com/showthread.p...809IV-Quadcore
    I tried your firmware with mi s400, and no hawe wifi and blutouth,\. In your version apear ddr 1gh,and i have 2 gh ddr.So, i think is not same version.You kan try your version with mi firmware, but i think is not exactly same.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by vasycara View Post
    I tried your firmware with mi s400, and no hawe wifi and blutouth,\. In your version apear ddr 1gh,and i have 2 gh ddr.So, i think is not same version.You kan try your version with mi firmware, but i think is not exactly same.
    This is wrong I will sell these devices and know what suits you. Why do not you upload and write with does not fit. I have the firmware directly from manufacturers.
    I am working with this company for over a year
    MY MINI PC: MK 802,MK 808,MK 808 II,MK 809, MK809 II,MK 809 IV,MK 818,MK819,MK822,UGOOS UT1

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    india
    Posts
    2

    Angry

    Quote Originally Posted by darekmarta1975 View Post
    This is wrong I will sell these devices and know what suits you. Why do not you upload and write with does not fit. I have the firmware directly from manufacturers.
    I am working with this company for over a year

    I bought this Cozyswam S400 last week running 4.2.2. but I am upset wtih the Colour Depth. I think it is running @16-bit depth. instead of 32-bit atlest I am expecting 24-bit. Do you suggest any fix..

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by veatla View Post
    I bought this Cozyswam S400 last week running 4.2.2. but I am upset wtih the Colour Depth. I think it is running @16-bit depth. instead of 32-bit atlest I am expecting 24-bit. Do you suggest any fix..
    upload it yourself http://www.freak-tab.de/neomode/MK80...1_20130620.zip
    MY MINI PC: MK 802,MK 808,MK 808 II,MK 809, MK809 II,MK 809 IV,MK 818,MK819,MK822,UGOOS UT1

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    india
    Posts
    2

    Unhappy

    Quote Originally Posted by darekmarta1975 View Post
    I have updated, working better than previous one. But still 16-bit colours only. Installed MX player & xmbc.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    romania
    Posts
    22

    not working wifi & bl

    hey all, i have s400 usb sting and after first flash of custom rom i don't have wifi anymore no matter what rom i put, including stock. can you help me?Click image for larger version. 

Name:	IMAG0386.jpg 
Views:	329 
Size:	211.2 KB 
ID:	4783Click image for larger version. 

Name:	IMAG0387.jpg 
Views:	275 
Size:	213.1 KB 
ID:	4784 << this is my device

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by criszz View Post
    hey all, i have s400 usb sting and after first flash of custom rom i don't have wifi anymore no matter what rom i put, including stock. can you help me?Click image for larger version. 

Name:	IMAG0386.jpg 
Views:	329 
Size:	211.2 KB 
ID:	4783Click image for larger version. 

Name:	IMAG0387.jpg 
Views:	275 
Size:	213.1 KB 
ID:	4784 << this is my device
    email me at PM will send you a firmware
    Last edited by darekmarta1975; 01-16-2014 at 12:41 PM.
    MY MINI PC: MK 802,MK 808,MK 808 II,MK 809, MK809 II,MK 809 IV,MK 818,MK819,MK822,UGOOS UT1

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    romania
    Posts
    22
    thank you, pm sent

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    France
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by darekmarta1975 View Post
    email me at PM will send you a firmware
    I have same components (main board and wifi) but my stick is marked MK809III.
    Can I use your firmware?

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    romania
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by darekmarta1975 View Post
    email me at PM will send you a firmware
    Received and installed. thx

    i format nand with fash tool 137 , and install rom with rkbatch tool 1.7 without errors. Rom is working well but still no wi-fi or bl . What im doing wrong ?

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    romania
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by gipposat View Post
    I have same components (main board and wifi) but my stick is marked MK809III.
    Can I use your firmware?
    so my board is not S400 is Mk809III ?

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by criszz View Post
    so my board is not S400 is Mk809III ?
    it is not important how you use bad upload the two programs
    You use only RKBatch TOOL.
    You hit restore and wait
    you understood ?
    MY MINI PC: MK 802,MK 808,MK 808 II,MK 809, MK809 II,MK 809 IV,MK 818,MK819,MK822,UGOOS UT1

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    romania
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by darekmarta1975 View Post
    it is not important how you use bad upload the two programs
    You use only RKBatch TOOL.
    You hit restore and wait
    you understood ?
    till now i always used UPGRADE , now i used restore and waitting ....
    EDIT:
    BOOTED FINE
    (( wifi & bl still NOT work
    reboted
    STILL NOT WORK
    is anything else to do ? thx

  16. #16
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Poland
    Posts
    155
    are you sure the chip is OK
    MY MINI PC: MK 802,MK 808,MK 808 II,MK 809, MK809 II,MK 809 IV,MK 818,MK819,MK822,UGOOS UT1

  17. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    romania
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by darekmarta1975 View Post
    are you sure the chip is OK
    cip si ok for sure, worked well with original rom until i changed to first custom rom and from then every rom i tried wifi not worked, right now i dowload second link you gave me. thank you
    Edit: Jus installed NOWA WIFI you gave me and still the same ( WIFI not working
    Last edited by criszz; 01-17-2014 at 08:32 AM.

  18. #18
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    nowhere
    Posts
    11
    I have the same board you have and I use this rom right now: http://www.freaktab.com/showthread.p...-dan-Vsync-Fix But the wifi still works pretty badly. 5mbps mostly.

  19. #19
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    romania
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by arsuna View Post
    I have the same board you have and I use this rom right now: http://www.freaktab.com/showthread.p...-dan-Vsync-Fix But the wifi still works pretty badly. 5mbps mostly.
    on that thread are two roms, witch one you use and what kernel please

    EDIT: WORKINGGGGGGG with stock from from your post, im so happy , thank you, thank you
    what is so special at this rom who other roms don't have ? wifi drivers ? or what ? kernel ? ?
    Last edited by criszz; 01-17-2014 at 09:48 AM.

  20. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    nowhere
    Posts
    11
    Its the only kernel that seems to work. I have no real clue why.

    Im still testing around but I havent found any other combination that works. And the wifi is still really shitty with that rom.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •